0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakelijk bestellen

U bent op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw bedrijf? TuinlampenWinkel kan dit zijn! Tuinlampenwinkel.nl is er niet alleen voor de consument, ook zakelijk kunt u bij ons terecht. Dankzij goede relaties met onze leveranciers, merken, importeurs en producenten leveren we de door u gewenste lampen en verlichting goed en snel, maar bovenal tegen goede condities!

Wilt u grotere aantallen bestellen of bezorging bij uw klant (zonder inkoopfactuur)? Uiteraard is dat geen enkel probleem voor Tuinlampenwinkel. Stuur uw aanvraag in op info@tuinlampenwinkel.nl en laat ons u een goed aanbod doen.

Bent u een interieurstilist of specialist? Bedenk dat er verschillende mogelijkheden zijn om u te bedienen, zoals een inkoopkorting bij een grote eenmalige aankoop of een jaarbonus bij een vast levercontract voor uw verlichting. We helpen u graag!

Wij kunnen vragen naar een kopie van een recent KVK-uitreksel, een geldig BTW-nummer. Levering op factuur, pas na tenminste 1 vooruitbetaling en met een maximum bedrag.

Intracommunautaire levering

Tuinlampenwinkel.nl helpt u ook graag met leveringen aan uw bedrijf buiten Nederland maar binnen Europa. Het BTW-tarief welke geld op onze artikelen kan dan worden verlegd naar 0%.

Er gelden hierbij 2 voorwaarden, opgelegd door de belastingdienst:

- DepaLux BV - Tuinlampenwinkel.nl verzorgt de levering van de goederen in het buitenland
- U/uw bedrijf dient een geldig BTW-identificatie nummer te overleggen. Voor controle van een geldig BTW-nummer gebruiken we de volgende database: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

Graag verzorgen wij uw intracommunautaire levering. Mail ons uw bestelling naar info@tuinlampenwinkel.nl en ontvang daarbij een passende factuur behorende bij de levering.

Buiten Europa

Tuinlampenwinkel levert niet zelf buiten Europa aan particulieren of bedrijven. Uiteraard is het wel mogelijk om bij ons producten aan te schaffen maar dient u zelf voor het transport naar buiten Europa te verzorgen. Uiteraard is het mogelijk uw transporteur de goederen bij ons te laten ophalen. Neemt u dan vooraf contact met ons op via info@tuinlampenwinkel.nl.