0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ledino Outdoor

Ledino Outdoor

Tegenwoordig verwacht de consument meer van licht. Vandaar dat Tuinlampen Winkel de collectie van Philips Ledino Outdoor aanbiedt. Deze design buitenverlichting is voorzien van duurzame LED lichtbronnen. De LED lichtbronnen zijn de modernste technieken die een steeds grotere rol spelen binnen de buitenverlichting.

Alle verlichting van de Philips Ledino Outdoor Serie zijn voorzien van High Power LED die vaak dimbaar zijn. De lichtbronnen hebben doorgaans een wattage van 2,5. Er zijn ook verschillende buitenverlichting armaturen met 3 kleine lichtbronnen wat er voor zorgt dat de totale wattage op 7,5 komt te liggen. De Ledino Outdoor serie van Philips heeft als één van de weinige de mogelijkheid om de LED lichtbronnen te dimmen.

De Philips Ledino Outdoor is naast de Philips Ecomoods Outdoor de buitenverlichting van het moment. De Ledino serie combineert design, duurzaamheid, hyper moderniteit en kwaliteit ten top. De Ledino serie van Phlilips geeft prettige heldere verlichting, die niet verblind. De warme witte gloed van de Ledino Outdoor is een aanwinst voor elke tuin, terras, oprijlaan en andere buitengelegenheden. Zelfs moeilijke voorwerpen en/of planten zoals gras worden op een prettige manier verlicht. De eigentijdse LED-buitenlampen van Ledino Outdoor geven krachtig licht en zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik.

De Ledino Outdoor serie van Philips heeft voornamelijk wandarmaturen in haar collectie. De Ledino lijn dankt haar bekendheid naast de led-lichtbronnen ook aan de series die er zijn. Zo kunt u de harmonie in uw tuin of terras waarborgen. U kunt via het menu aan de linkerkant bij de gewenste buitenlamp uitkomen.

De compacte Ledino Outdoor hebben met de LED-innovatie tot wel 80% aan energiebesparing. Daarnaast zijn de Ledino lampen van Philips onderhoudsvriendelijk en hoeven ze niet in elkaar gezet te worden! De Ledino Outdoor serie van Philips zijn vaak dimbaar. Iets wat het mogelijk maakt de LED verlichting voor zowel sfeer- als functionele doeleinden te gebruiken. Dit is overigens niet bij alle armaturen en de dimmer wordt er niet standaard bijgeleverd!

De Philips Ledino Outdoor heeft tevens het winnende exemplaar van de product design award van 2012 in de collectie! De actie van Philips Lightning sluit hierbij naadloos bij aan: “Philips LED-verlichting, see what light can do”.

Van laag naar hoog sorteren

   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

4 artikel(en)