0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ecomoods Outdoor

Ecomoods Outdoor

De Ecomoods lijn van Philips is in het leven geroepen om een steentje bij te dragen aan het milieu. De verlichting kan tot wel 80% besparen op uw energierekening. Daarbij leveren de lampen niet in op design of kwaliteit. De Philips Ecomoods Outdoor lijn heeft een stijlvolle look met natuurlijk wit licht. De functionele Ecomoods Outdoor verlichting maakt het mogelijk te genieten van uw tuin of terras tot in de late uurtjes, lang na zonsondergang. Het zijn duurzame buitenlampen onder andere door het hoogwaardige materiaal waarvan de buitenverlichting is gemaakt.

De meeste Ecomoods armaturen zijn gemaakt van aluminium maar ook van hard kunststof. Eenmaal geïnstalleerd heeft u weinig tot geen omkijken meer naar u buitenlamp, deze is namelijk bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden

Philips heeft met de Ecomoods Outdoor met succes een combinatie van functioneel, duurzaam en modern op de markt gezet. De buitenlampen zijn opgebouwd uit rechte lijnen en hebben robuuste vormen met een moderne en stijlvolle uitstraling. De Ecomoods lijn heeft een lange levensduur en is voorzien van het IP44 logo (spatwaterdicht, kan dus tegen regen).

Philips Ecomoods Buitenverlichting heeft standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Dit geldt uiteraard niet voor de verbruiksartikelen, zoals bijvoorbeeld de lichtbronnen. Daarnaast kent Philips uitstekende service voor haar producten.

Van laag naar hoog sorteren

   

10 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

10 artikel(en)