0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Philips

Philips buitenverlichting bestaat uit verschillende soorten tuinlampen. Elk onderdeel van de collectie buiten- en tuinverlichting is zorgvuldig gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en slijtvaste materialen zoals gegoten aluminium en roestvrij staal. Philips buitenverlichting is uiteraard voorzien van halogeen-, TL-spaarlampen en sterke LED-verlichting.

Lees meer

Philips Solar artikelen zijn uitgerust met een lichtsensoren en/ of een bewegingssensor. Deze tuinlampen werken uitsluitend op zonne-energie en voor de installatie van de solar buitenverlichting heeft u geen stroom of bedrading nodig.

Een goed verlichte en veilige tuin met Philips LED buitenverlichting. Een ruime keuze aan LED tuinlampen voor een energiezuinig, duurzaam, subtiel verlichte tuin. Een veilige tuin met de juiste tuinverlichting. Voor een duidelijk zicht bij thuiskomst  of  om bijvoorbeeld te kunnen zien wie er op uw woongebied is, maar natuurlijk ook voor inbraakpreventie. Is de juiste buitenverlichting belangrijk. Daarnaast is het  van belang dat uw tuinlampen ook weerbestendig en daarmee veilig zijn.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 139 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 139 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5