0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Massive

De Massive Outdoor collectie is een serie buitenverlichting die betaalbaar is voor iedereen. De buitenlampen hebben een juiste prijs/kwaliteit verhouding in alle gangbare prijscategorieën. Zo heeft Massive Outdoor artikelen met geïntegreerde PowerLED. Deze vooruitstrevende techniek zorgt voor een levenslang plezier van uw lichtbron.

Lees verder

De decoratieve en praktische ontwerpen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en –normen van deze tijd. Kortom, bent u op zoek naar betaalbaarheid in combinatie met kwaliteit en duurzaamheid dan is de Massive Outdoor collectie de uitkomst voor u! Massive Outdoor heeft haar producten onderverdeeld in klassieke buitenverlichting, moderne buitenverlichting en functionele buitenlampen. Binnen deze categorieën zijn er verschillende buitenlampen met sensor en LED verlichting voor in de tuin.

Met de Massive buitenlampen kunt u alle tijden genieten van uw tuin of terras. De verlichting kan functioneel toegepast worden. Daarnaast kan de verlichting gebruikt worden om een bepaalde sfeer in uw tuin te creëren. U kunt hierbij denken aan het verlichten van een bepaalde plant, boom of ornament. Bij de functionele buitenverlichting kan gedacht worden aan een tuinpad of een waarschuwingslamp (buitenlamp met bewegingssensor).

Van laag naar hoog sorteren

   

22 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

22 artikel(en)