0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Konstsmide

Konstsmide is een derde generatie Zweeds familiebedrijf uit Gnosjö (Smaland) en produceert en levert elektrische kerst- party- en buitenverlichting. De onderneming startte in de jaren 40 van de vorige eeuw in Smaland -dat bekend staat om de omvangrijke lichte industrie- en begon met productie van metalen decoratieve buitenproducten en elektrische kandelaars. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een in heel Europa actieve leverancier die inspeelt op vraag naar nieuwe, unieke, onderscheidende kwaliteitsproducten.

Lees verder

Al vanaf de beginjaren is met veel toewijding gewerkt aan corporate branding (internationaal opbouwen, versterken en beschermen) van de merknaam Konstsmide met maximale aandacht voor details. Het bedrijfscredo is dat bescheidenheid en toegevoegde waarde de kritische factoren zijn voor ons succes. Konstsmide ontwikkelt daarom eigen, unieke producten die in eigen productiefaciliteit of in licentie worden vervaardigd. We presenteren onze producten via de klassieke retailkanalen maar in toenemende mate ook via e-commerce online.

Konstsmide leert daarbij constant van haar ervaringen in de internationale markt en is levert consumenten een permanent hoog niveau in kwaliteit en duurzaamheid van veilige en onafhankelijk geteste producten. Positieve gebruikerservaringen zijn leidend voor behoud en verdere optimalisatie klanttevredenheid.

Konstsmide producten worden ontworpen en gefabriceerd volgens actuele wet- en regelgeving en standaarden. Productiefaciliteiten worden door eigen medewerkers aangestuurd. We doen geen concessies aan kwaliteit, hetgeen is gedocumenteerd en gekwantificeerd in elk detail. De huidige marktontwikkelingen, eisen en richtlijnen geven ons nieuwe uitdagingen om onszelf te verbeteren en te ontwikkelen. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is daarbij van groot belang.

Konstsmide werkt met actuele technologie, past de nieuwste ontwikkelingen toe, legt patenten vast, werkt met een code of conduct (SA8000) en toont verantwoordelijkheid voor het milieu. Deze eisen leggen we onszelf op en helpen ons maximale veiligheid en optimale productkwaliteit te realiseren. Alle Konstsmide producten worden volgens Europese veiligheidsnormen geproduceerd en getest door onafhankelijk testlaboratoria zoals die van Intertek Semko.

Om een sterke marktpositie te behouden doen we er alles aan om steeds te innoveren en alles elke dag een beetje beter te doen in al onze bedrijfsprocessen met altijd de focus op klanttevredenheid.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 152 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 152 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5