0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Bent u zoek naar geschikte buitenverlichting?Tuinlampen Winkel beschikt over een ruim assortiment buitenverlichting lampen. Van een klassieke buitenverlichting lamp tot hypermoderne buitenverlichting lamp. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de totale lampen collectie.

Mocht u op zoek zijn naar specifieke buitenverlichting kunt u altijd even contact opnemen via info@tuinlampenwinkel.nl. Dan proberen wij u te helpen met de zoektocht naar de geschikte buitenverlichting voor u!

Hieronder worden enkele voorgeselecteerde buitenverlichting lampen om de diversiteit van ons assortiment te tonen. Uiteraard kunt u ook tot de gewenste buitenverlichting komen aan de hand van de zoekboom aan de linkerkant!

Lees meer

Verlichting voor in uw tuin, vijver, terras, schuur of andere buitenplaats? Dan bent u bij Tuinlampen Winkel aan het juiste adres. Tuinlampen Winkel heeft voor u een collectie buitenverlichting geselecteerd die voldoet aan de hoogste eisen. Deze buitenverlichting kan tegen de slechtste weeromstandigheden en bezorgt u jarenlang plezier!

De buitenverlichting van Tuinlampen Winkel is gemaakt van verschillende materialen maar voornamelijk staal en hardkunststof. Deze materialen zorgen ervoor dat u weinig onderhoud aan de armaturen heeft. Daarnaast kunt u ze na enkele jaren opschilderen om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Deze mogelijkheid is er voornamelijk bij de stalen lampen.


Buitenverlichting LED (compleet overzicht)

Wilt u buitenverlichting met lichtbronnen waar u nooit meer naar om hoeft te kijken? Kies dan voor buitenverlichting met LED. De LED-lampjes hebben een laag energieverbruik zonder dat dit gevolgen heeft op de lichtopbrengst


Buitenverlichting (bewegings) sensor (compleet overzicht)

De buitenverlichting met sensor zorgt ervoor dat de lamp als waarschuwingslicht kan dienen. Op die manier ziet u wanneer er iemand de inrit oploopt of achter het huis komt. U kunt buitenverlichting uiteraard ook gebruiken om een doorgang te verlichten wanneer u er zelf voorbij loopt. Op die manier hoeft de buitenverlichting niet continue te branden maar alleen wanneer u ook daadwerkelijk de verlichting nodig heeft.


Buitenverlichting spots (compleet overzicht)

Tuinlampen Winkel heeft voor u spots in haar assortiment opgenomen die speciaal voor buiten zijn. Op die manier kunt u met een gerust hart de spots plaatsen zonder dat u zich druk hoeft te maken over kortsluiting of het vroegtijdig sneuvelen van uw buitenspots.


Buitenverlichting klassiek (compleet overzicht)

Om een chique sfeer van oudsher te creëren is de klassieke buitenverlichting van Tuinlampen winkel een gepaste oplossing.


Buitenverlichting RVS (compleet overzicht)

Voor de mensen met een voorliefde voor metaal heeft Tuinlampen Winkel roestvrijstalen armaturen in haar collectie. Deze RVS buitenverlichting voldoet aan de hoogste eisen.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 1537 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 1537 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5