0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Solar installeren in drie stappen

Je tuin of terras is, vooral in de zomermaanden, een verlenging van je huis. Verlichting speelt dan een grote rol in het creëren van sfeer en veiligheid. Tuinverlichting aanleggen is vaak een flinke klus, waar de meesten tegenop zien. Met tuinverlichting op zonne-energie is dit verleden tijd! Lees verder om meer te leren over de installatie en werking van solar verlichting.

Installeren in 3 simpele stappen
Solar tuinverlichting is eenvoudig in enkele minuten geïnstalleerd:

  • Haal de lamp uit de doos
  • Bepaal de plek waar de lamp moet komen (met voldoende direct zonlicht)
  • Plaats de lamp door deze in de grond te ‘prikken’ of bevestig deze aan een muur of erfafscheiding

Zoals wij uitleggen in onze blog ‘5 redenen om te kiezen voor solarverlichting’ zijn er geen elektriciteitskabels of stopcontacten nodig. Solar verlichting werkt geheel draadloos en kan overal geplaatst worden.

Hoe werkt solar verlichting?
Gedurende de dag doen de zonnestralen hun werk en vangt de lamp het zonlicht op. Solar-lampen hebben een geïntegreerd zonnepaneel. Het paneel vangt het zonlicht op. Daarom is het essentieel om solar verlichting in (direct) zonlicht te plaatsen. De solar-lampen van Philips met een geïntegreerd zonnepaneel stralen tot 100 lumen uit. Dit is voldoende om een deel van je tuin te verlichten of een mooi element (zoals een boom, vijver of kunstwerk) te accentueren.

Direct aan de slag met solar verlichting?
Bekijk hier ons volledige assortiment. Wil je meer informatie over de voordelen van solar? Lees hier onze blog ‘5 redenen om te kiezen voor solarverlichting’. Meer vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op met onze tuinverlichtingsspecialisten via (+31) 076 - 88 66 555 of info@tuinlampenwinkel.nl