0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

5 redenen om te kiezen voor solarverlichting

Solarverlichting is in!
Zodra de temperaturen stijgen en de dagen langer worden, is er niets fijner dan de avonden doorbrengen in je eigen sfeervolle tuin. Een fijne plek om te genieten van de laatste zonnestralen van de dag en nog lekker even na te praten met vrienden en familie. De zon van overdag laadt moeiteloos en snel buitenverlichting op die de warme zomeravonden na zonsondergang sfeervol verlichten. Lees hieronder vijf redenen om te kiezen voor solarverlichting.

Snel en simpel
Het installeren van solar verlichting is snel en simpel. Daar is geen kennis van elektriciteit of klussen voor nodig. Het is een kwestie van de lamp uit de doos halen en in de grond zetten of aan een wand bevestigen. Het is slechts enkele minuten werk en iedereen kan het!

Onnodig is het gebruik van kabels
Solar verlichting werkt geheel draadloos. Elektriciteit en bijbehorende elektriciteitskabels zijn dus overbodig. Dat betekent dat solar verlichting veilig, snel en eenvoudig te installeren is. Geen specialist zoeken, geen installatiewerk en geen extra benodigdheden. Ideaal wanneer je geen investering wilt doen in het aanleggen van elektriciteit of wanneer er moeilijk bereikbare delen in de tuin zijn. Alleen de zon doet haar werk!

Lage kosten
Verlichting op zonne-energie is energiezuinig en goedkoper dan traditionele verlichting. De technologie in de lamp zet de energie van de zon zo efficiënt mogelijk om in licht. Met energiebesparende functies zoals een aan-uitschakelaar en een bewegingssensor is de hoeveelheid licht te regelen, zodat er altijd licht is daar waar en wanneer het nodig of gewenst is. De Solar verlichting van Philips geeft warm wit licht.

Allerlei stijlen en modellen
Voor elke tuin, balkon of terras is er wat wils. In onze collectie vind je wandlampen om erfafscheidingen, tuinhuizen of voordeuren te verlichten. Of tuinsokkels om tuinpaden van functioneel licht te voorzien. Bovendien zijn er ook verschillende modellen verkrijgbaar met een bewegingssensor. Dat is handig wanneer je in het donker thuiskomt, door de tuin loopt of bezoek verwacht.

Reuzegoed voor het milieu
Zonne-energie is groene energie en de meest toegankelijke en duurzame manier om energie op te wekken. Bij het verwerken van zonne-energie komen amper milieubelastende stoffen vrij in vergelijking met de broeikasgassen uit fossiele brandstoffen, zoals olie, steenkool of gas.

Kortom, SOLAR is all you need.

Direct aan de slag met solar verlichting?
Bekijk hier ons volledige assortiment. Wil je meer informatie over de voordelen van solar? Lees hier onze blog ‘Solar in drie stappen’. Meer vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op met onze tuinverlichtingsspecialisten via (+31) 076 - 88 66 555 of info@tuinlampenwinkel.nl